Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
    ...
    Румба, ти метна за аватар снимката с тубата с водата а - незабравима е срещата! Въжето издържа ли нагона на локомотива?

Аз лично съм много доволен от цялата сбирка във всяко естество, даже и домакините, според мен не бяха недружелюбни, просто хич не им харесват изненади . Много добра група и съответно много добра среща се получи!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Абе като казахте още една среща ... що пък да не направим, а ?
      Мисля, че с достатъчно категоричен резултат оборихме скептиците дето тръбяха наляво и надясно колко невъзможно било да се съберат 55-ците на национална среща... Та ако направим още една или още няколко (кото без съмнение ще стане!), направо ще ги заровим под земята
      И като казахте "...имаме си тениски" - моля всички, които ми приведоха пари и не можаха да дойдат да си вземат блузките, да ми пишат на лично със данните за доставка с Еконт :
      - име и фамилия
      - телефон за връзка
      - адрес за доставка
      (или ако ви е по-удобно - най-близкия офис на Еконт - спестявате към 2 кинта от доставката).

Това е пичове - първата по рода си среща на легендата 155 се състоя, и то с повече от успех. Невероятни хора сте, адски се радвам че се запознахме лично или че се видяхме отново с тези, с които се знаем! За пореден път се убеждавам, че тази кола и нейните фенове не са случайни, и че атмосферата помежду ни ще е винаги на ниво!
      Много безаварийни километри и абсолютен кеф със тази легенда ви желая - и разбира се, ДО НОВИ СРЕЩИ !

П.П. Позволих си да напиша кратко резюме на усещането от срещата в официалната тема - дано всички сте се почуствали така добре като мен !
      Last edited by Alfa User; d.m.y г., 01:49.
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        Румба, ти метна за аватар снимката с тубата с водата а - незабравима е срещата! Въжето издържа ли нагона на локомотива?

Аз лично съм много доволен от цялата сбирка във всяко естество, даже и домакините, според мен не бяха недружелюбни, просто хич не им харесват изненади . Много добра група и съответно много добра среща се получи!!!
        Все пак ако някой се зачуди кой съм да се подсеща.Твойто въже е по хубаво от на Ваклин(сипах си за 18лв.метан и за10 лв. бензин в София,минах 400км. и имам горива останали в колата за още толкова).Иначе въжето е като ново и ти благодаря че ми услужи с него(трябва да се видим да ти го върна).А при мен продължава каръка, защото преди малко ме пуснаха един месец неплатен отпуск и ми казаха да си търсия работа направо вече се побърквам.Нямам кола,нямам работа и ...........
        ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
        sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
        0898463130-Румен

Comment

• Много добра среща сте заформили. Браво!!!.

Comment

• Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
            Все пак ако някой се зачуди кой съм да се подсеща.Твойто въже е по хубаво от на Ваклин(сипах си за 18лв.метан и за10 лв. бензин в София,минах 400км. и имам горива останали в колата за още толкова).Иначе въжето е като ново и ти благодаря че ми услужи с него(трябва да се видим да ти го върна).А при мен продължава каръка, защото преди малко ме пуснаха един месец неплатен отпуск и ми казаха да си търсия работа направо вече се побърквам.Нямам кола,нямам работа и ...........
            Румка, не се притеснявай, ще се видим и тогава за въжето. Съжелявам за работата, ако с нещо може да се помогне казвай. Разгледай и раздела предлага търси работа - може да има нещо интересно!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
              Много добра среща сте заформили. Браво!!!.
              жалко 4е не дойде и ти ....
              http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                Абе като казахте още една среща ... що пък да не направим, а ?
                Мисля, че с достатъчно категоричен резултат оборихме скептиците дето тръбяха наляво и надясно колко невъзможно било да се съберат 55-ците на национална среща... Та ако направим още една или още няколко (кото без съмнение ще стане!), направо ще ги заровим под земята
                Спомняш ли си че като се събрахме на една маса си говорихме за срещта в Троянския балкан
                може да се поогледам но се притеснявам че няма да мога да го организирам

ПП: Колко души бяхме на срещата приблизително ме интересува?
                Last edited by DJ; d.m.y г., 16:22.
                92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
                  може да се поогледам но се притеснявам че няма да мога да го организирам

ПП: Колко души бяхме на срещата приблизително ме интересува?
                  За организацията ще помагаме,няма страшно
                  Важното е да има желание, хъс, амбиция и порив за такива прекрасни преживявания
                  Ами горе долу около 55 човека бяха .

........
                  Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
                  ПП: Миленче вече ако си станала дано не те боли главицата
                  Леле от въпроса ти да разбирам ли , че съм била много зле
                  ..е това за Троян го помня

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                  Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                    За организацията ще помагаме,няма страшно
                    Важното е да има желание, хъс, амбиция и порив за такива прекрасни преживявания
                    Ами горе долу около 55 човека бяха .

........

Леле от въпроса ти да разбирам ли , че съм била много зле
                    ..е това за Троян го помня
                    Супер си беше, просто сутринта не беше станала с Алекс и затова така исках на всички да кажа чао
                    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Кой ми гепи хавлията,да си признае на Лс. Няма да се сърдя и без това си я е самопадарил.

Супер фенска среща си беше,добре ,че не пих ракия иначе Тренди и мен щеше да подхлъзне - мръсника му.

Румба кофти работа пич,освен да се напоркате с митака от мъка не виждам друго какво да се направи.
                      Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 00:32.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                        Кой ми гепи хавлията,да си признае на Лс. няма да се сърдя и без тоав си я е самопадарил.

Супер фенска среща си беше,добре ,че не пих ракия иначе Тренди и мен щеше да подхлъзне - мръсника му.

Румба кофти работа пич,освен да се напоркате с митака от мъка не виждам друго какво да се направи.
                        излезе ми работа,парво 6те поработим с него пак после ракията

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                          Абе като казахте още една среща ... що пък да не направим, а ?
                          И като казахте "...имаме си тениски" - моля всички, които ми приведоха пари и не можаха да дойдат да си вземат блузките, да ми пишат на лично със данните за доставка с Еконт :
                          - име и фамилия
                          - телефон за връзка
                          - адрес за доставка
                          (или ако ви е по-удобно - най-близкия офис на Еконт - спестявате към 2 кинта от доставката).

Това е пичове - първата по рода си среща на легендата 155 се състоя, и то с повече от успех. Невероятни хора сте, адски се радвам че се запознахме лично или че се видяхме отново с тези, с които се знаем! За пореден път се убеждавам, че тази кола и нейните фенове не са случайни, и че атмосферата помежду ни ще е винаги на ниво!
                          Много безаварийни километри и абсолютен кеф със тази легенда ви желая - и разбира се, ДО НОВИ СРЕЩИ !

П.П. Позволих си да напиша кратко резюме на усещането от срещата в официалната тема - дано всички сте се почуствали така добре като мен !
                          155 не е просто кола...тя е магия,тя е страст,тя е вяра,тя е една цяла идеология и начин на живот и колкото и фанатизирано да звуча-това е самата истина за мен самия...
                          И именно това доказахме на всички скептици...
                          Алфа 155 ще я има докато има хора като нас-самоотвержени и отдадени на страстта си...
                          155-ЗАВИНАГИ ДЪЛБОКО В МОЕТО СЪРЦЕ...
                          А на Алекс искам да благодаря сърдечно за милите думи в официалната тема...без теб приятелю нищо нямаше да е същото,така че за теб дълбок поклон..и ти обещавам,че малкият Мартинчо един ден ще седи в татковата 155-ца и ще тръпне също като баща си,просто няма как да е иначе...а колата ще е жива дотогава непременно,защото ще му е първата,ако трябва после паметник ще й направя...
                          sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                          Ex...
                          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

• Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
                            А на Алекс искам да благодаря сърдечно за милите думи в официалната тема...без теб приятелю нищо нямаше да е същото,така че за теб дълбок поклон..и ти обещавам,че малкият Мартинчо един ден ще седи в татковата 155-ца и ще тръпне също като баща си,просто няма как да е иначе...а колата ще е жива дотогава непременно,защото ще му е първата,ако трябва после паметник ще й направя...

Наско , ти малкия Мартинчо на Мартини 155 ли го кръсти, я си признавай

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                            Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение

Наско , ти малкия Мартинчо на Мартини 155 ли го кръсти, я си признавай
                              Еееееее маааааалко се повлиях признавам си,а и името страшно много ми харесва...
                              sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                              Ex...
                              Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

• Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
                                155 не е просто кола...тя е магия,тя е страст,тя е вяра,тя е една цяла идеология и начин на живот и колкото и фанатизирано да звуча-това е самата истина за мен самия...
                                И именно това доказахме на всички скептици...
                                Алфа 155 ще я има докато има хора като нас-самоотвержени и отдадени на страстта си...
                                155-ЗАВИНАГИ ДЪЛБОКО В МОЕТО СЪРЦЕ...
                                Значи вече има трима Мартиновци с легенди,първият алфист е на Ваклин,вторият е мой, а третият е твой(да са ни живи и здрави).
                                Last edited by rumenti77; d.m.y г., 22:55.
                                ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                                sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                                0898463130-Румен

Comment

Working...
                                X